2014. február 14., péntek

FÁNK, FÁNK, FÁNK.....mi mással, mint LEKVÁRRAL!

Holnap ebédre?



Mit szóltok, egy könnyen és gyorsan elkészíthető fánkhoz?
Nincs más teendőtök, csak gyorsan összekeverni az alábbi alapanyagokat és kisütni.
Még egy fontos dolog le ne maradjon.....hát persze!....a lekvár!!!

Hozzávalók:
  • 1 kis pohár kefir
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 2 ek cukor
  • 1 db tojás
  • pici só
  • fél  cs sütőpor
  • 10 púpos evőkanál liszt

Ezeket a felsorolás szerint szép sorjában összekeverjük, majd forró olajba szaggatjuk. Én vizes kanállal tettem, így nem ragad.
Aminek nagyon örülök, hogy nem szívja magába az olajat és ha törlőpapírra szeded ki az olajból, teljesen olajmentes lesz.

Tányérra vele egy kis porcukorral meghintve, választva hozzá egy finom különleges lekvárt.

Jó étvágyat hozzá!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése